SHOARMA KING

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 254 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shoarma King. Meer weten? Ontdek meer

28 nov 2022 om 7:28 Ik moet een bezorgtijd aan geven maar wij hebben ons eten helemaal niet gekregen….. Dus zeer
27 nov 2022 om 19:50 Geweldig zoals altijd.
20 nov 2022 om 18:46 Eten is goed alleen het bezorgen duurde te lang je kreeg een melding na 20 min dat hij er aan kwam en eten was ook niet heet meer
19 nov 2022 om 15:08 Prima gedaan zoals altijd.
13 nov 2022 om 20:26 Waardeloos na 3 x gebeld te hebben krijg je koud eten na veel pijn en moeite zeer slecht
7 nov 2022 om 6:31 Zeer teleurstellend Nooit meer. Eten kwam pas na 2 uur. Na 30min stond er in foodtracker dat het zo bezorgd zou worden. Het eten was uiteindelijk lauw en patat koud en slap. Niet te eten dus. Dat het druk is mag geen excuus zijn.
4 nov 2022 om 19:44 na twee uren wachten, verloren ze mijn bestelling
3 nov 2022 om 20:07 Erg lekkere shoarma zeker een aanrader ik ga vaker bestellen
1 nov 2022 om 19:00 Duurt te lang en het patat is erg slap (bij de schotel). Overigens worden niet eens opmerkingen lezen.
22 okt 2022 om 0:18 order never came
17 okt 2022 om 19:59 Lekker man op tijd geleverd prijs hoeveelheid en kwaliteit prima. Wij hadden shoarma
17 okt 2022 om 17:48 Eten is goed maar bezorgen is slecht, ik heb pizza en patat bestellen maar ontvangen ik alleen pizza en na half uurtje later komt patat het is echt raar